Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Tomislava Pucara ove sezone može zaustaviti samo Kinez

Tomislav Pucar
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
30.05.2019.
u 09:44

U trećem kolu kvalifikacija za ulazak u glavni turnir uvjerljivo je pobijedio Nijemca Benedikta Dudu s 4:0 (5, 10, 9, 4). U 4. kolu naišao je na Kineza Ziyang Yua, nekadašnjeg 20. igrača svijeta (2015. godine) i izgubio s 3:4 - 11:13 peti set

Stolnotenisač Tomislav Pucar ove sezone zaista igra na visokoj razini. Na jakom međunarodnom turniru u kineskom gradu Shenzhenu došao je korak do plasmana u glavni turnir.

U trećem kolu kvalifikacija za ulazak u glavni turnir uvjerljivo je pobijedio Nijemca Benedikta Dudu s 4:0 (5, 10, 9, 4). U 4. kolu naišao je na Kineza Ziyang Yua, nekadašnjeg 20. igrača svijeta (2015. godine) i izgubio s 3:4 - 11:13 peti set.

Tomislav Pucar
1/9

Andrej Gaćina oprostio se također od turnira. U 3. kolu kvalifikacija izgubio je od Nijemca Patricka Franziske s 3:4. Vodio je Gaćina s 3:2, a peti set izgubio 10:12.

Zanimljivo je da su u glavnom ždrijebu samo četiri europska igrača - Nijemci Boll i Ovčarov, Britanac Pitchford i Šveđanin Mattias Falck.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije