Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U DINAMO?
Povratak na članak

Goran Tomić više nije trener Rijeke! Pojavilo se i ime nasljednika

Kako je još uoči finala Kupa pisao Večernji list, Tomić je sve izgledniji kandidat za trenera momčadi iz Maksimira. Naime, iz izvora bliskih vrhu riječkog kluba doznali smo da Tomić sigurno ne ostaje trener Rijeke za novu sezonu, da će nakon finala Kupa otići s Kvarnera

Komentari 5

DU
Deleted user
10:43 28.05.2022.

Tomić je dobar .

VL
JU
juma
11:04 28.05.2022.

Nakon sezone s Rijekom u kojoj je kiksao uvijek kada je bilo najpotrebnije, poput poraza od HD, dva poraza od Gorice i dva od Lokomotive ili lani poraz u polufinalu kupa od Istre, nema baš reference za voditi Dinamo. Dinamu treba trener koji tako često ne gubi utakmice protiv puno slabijih protivnika.

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
10:41 28.05.2022.

Mjesto rođenja: Šibenik, Hrvatska , jako simpatičan i dobar trener . Bojim se da je prerano krenul u Dinamo , treba dobra metla , dorh i uskok očistiti klub od domaćih i stranih štetočina i da konačno razumni ljudi preuzmu klub. Opljačkan novac mora se vratiti Dinamu .

VL
SA
sani1
11:16 28.05.2022.

Bio na korak do osvajanja kupa? Ma dajte, molim vas…

VL
DM
drazen.muhvic
10:42 28.05.2022.

Samo ne u Dinamo!!! Tip je samodopadni nesposobni egotriper. Premda ima jednu bitnu značajku koja bi mogla prevagnuti na njegovu stranu: porijeklo Bosna...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.