Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Tomić se neće boriti za OI, Žižić i Zubac idu na draft

Ante Tomić
UESyndication/PIXSELL
11.04.2016.
u 22:32

Josh Robbins, novinar Orlando Sentinela, objavio je na Twitteru da mu je Mario Hezonja kazao da namjerava igrati za hrvatsku reprezentaciju na kvalifikacijama za Olimpijske igre

Josh Robbins, novinar Orlando Sentinela, objavio je na Twitteru da mu je Mario Hezonja kazao da namjerava igrati za hrvatsku reprezentaciju na kvalifikacijama za Olimpijske igre. To je važna vijest za hrvatskog izbornika Acu Petrovića koji je dobio negativan odgovor od centra Barcelone Ante Tomića koji neće igrati zbog obiteljskih razloga.

Bit će to lijepa prilika za 19-godišnjeg cibosa Žižića da se već sada još više nametne, tim više što je odlučio izaći na ovogodišnji NBA draft. Baš kao i bivši mu klupski kolega i vršnjak Ivica Zubac igrač Mege.

>>Golden State stigao do 72. pobjede i izjednačio rekord Chicaga, Bogdanović i Hezonja po 10 koševa

Komentara 3

GU
gutačslova
08:16 12.04.2016.

Ako bi igrao kao do sada za reprezentaciju onda je i bolje da Tomić ne igra.

PO
PowerPoint
10:44 12.04.2016.

Najprije Alilovića maknu iz rukometne repke, sada Tomića iz košarkaške.....ovo bi moglo biti lijepo ljeto.

BA
balance
21:08 12.04.2016.

Ante Tomić me je najviše nervirao od svih Hr. košarkaša.Ne mogu vjerovati da čovjek sa onolikom visinom nije u stanju loptu zakucati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije