Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP košarkaša
Povratak na članak

Tomić o cimeru: Čudno mi je u svlačionici govoriti engleski

Izbornik hrvatske muške košarkaške reprezentacije Josip Vranković oduševljen je Osijekom, u kojem se naši igrači pripremaju za EP u Litvi

Komentari 2

SE
serđo
17:19 19.07.2011.

a vidi kukoča perunovića, hi hi.. očito nije tako škrt kako se priča, za prijateljice noći se ima :)

VL
JA
jadre
10:38 23.07.2011.

Drugom pobjedom u drugom kolu Europskog prvenstva u poljskom Wroclawu, hrvatska U18 reprezentacija plasirala se u drugi krug natjecanja. Nakon Grčke jučer momčad Jakše Vulića pobijedila je Sloveniju 60:50 i s dvije pobjede osigurala nastavak borbe za medalju. Slovenci suu bili u prednosti tijekom prvog poluvremena, no uoči odlaska na odmor naša je momčad preuzela minimalnu prednost s kojom je ušla u posljednju četvrtinu. Završni period u potpunosti je pripao Hrvatskoj, koja je na kraju slavila pobjedu od 10 razlike. Prvo ime naše momčadi bio je Mislav Brzoja s 14 poena i 10 skokova, Marko Ramljak je uz 7 poena imao i 13 skokova, a najefikasniji je bio Stipe Čubrić s 15 ubačaja i 4 asistencije. Drugi susret u našoj skupini večeras igraju Poljska i Grčka, a našu reprezentaciju u subotu očekuje ogled protiv domaćina Poljaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.