Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Tomić: Mogu i ja pobijediti Rogera Federera jer igram pametno

bernard tomić
PA/Pixsell
21.01.2012.
u 21:45

Najiščekivaniji meč 4. kola ovogodišnjeg Australian Opena igra se sutra (u 9 sati), treći igrač svijeta Roger Federer i 38. na popisu, 19-godišnji Bernard Tomić.

Mladi Australac hrvatskog podrijetla igra nepredvidivo, mudro i atraktivno i predstavljat će tešku prepreku za igrača koji je 31. puta zaredom na Grand Slam turnirima prošao u drugi tjedan.

- Igram pametno i nadam se da će mi ta pamet donijeti set ili dva, možda i pobjedu - samouvjeren je australsko-hrvatski mladac.

Branitelj naslova Novak Đoković zbrisao je s lica zemlje Francuza Mahuta (6:0, 6:1, 6:1) za jedan sat i 14 minuta. Francuza (Llodra) izbacio je i Britanac Murray sa 6:4, 6:2, 6:0

Rezultati 3. kola - žene: S. Williams - Arn 6:1, 6:1, Šarapova - Kerber 6:1, 6:2...

Komentara 1

MI
miran
09:49 22.01.2012.

\"Tomić: Mogu i ja pobijediti Rogera Federera jer igram pametno\" Vec te sama izjava debelo demantira! Daleko si ti od te pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije