Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EX-YU TURNIR

Tomić: Euforija nam ne treba, znamo da javnost nije baš uz nas!

'06.08.2011., Arena Stozice, Ljubljana - U Stozicama se odrzava prvo izdanje prijateljskog kosarkaskog turnira pod nazivom Addeco pokal EX-YU 2011. na kojem nastupaju svih sest bivsih jugoslavenskih r
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
10.08.2011.
u 19:09

Izbornik Vranković objašnjava da je želio u tako jakoj utakmici vidjeti na koga može računati u napetim završnicama

I nakon što je okončan prvi turnir reprezentacija zemalja nastalih raspadom SFRJ, hrvatski košarkaši i dalje ostaju u Sloveniji. Pripreme za EP, koji počinje 31. kolovoza, nastavljaju u Rogaškoj Slatini. Ondje će osluškivati hoće li, zbog velikih nereda u Engleskoj, londonski turnir (16.-21. kolovoza) biti otkazan.

Dežurni kritičari izborniku spočitavaju da je on izmjenama izgubio finalnu utakmicu protiv Srbije (71:80). Vranković je pri plus 10 povukao iz igre Drapera i Simona i napad je stao.

- Osim što nisam htio da mi nositelji "uđu u crveno sa snagom", htio sam unutar momčadi razjasniti situaciju tko su ti koji mogu, te oni koji ne mogu završavati.

Da je Hrvatska pobijedila Srbiju, u javnosti bi zacijelo došlo do svojevrsne euforije, a to se izborniku ne bi nimalo svidjelo. Svjestan je toga i naš ponajbolji igrač na turniru Ante Tomić (protiv Srbije 13 koševa, 14 skokova):

- Nama euforija ne treba. Znamo svi da javnost nije baš uz nas, da nas ne podržava puno i možda nam to i odgovara.

Cijeli tekst pročitajte u četvrtak u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 6

Avatar carlito
carlito
20:19 10.08.2011.

Tko se uopče pali pobjediti srbe. Nisu interesantni. Njima je bitno da su najači na \"njihovom balkanu\"

1M
1Miskec
19:39 10.08.2011.

U stvari vi ste namerno izgubili, pustili ste nas, kao i obicno.

SA
santos008
20:26 10.08.2011.

Poslije jednog teskog poraza ,razumljivo je sto se Srbi vesele svakoj pobjedi u bilo kojem sportu ili bilo cemu,lakse lijece rane zadobivene u...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije