Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršen dan

Tombina poruka "Grande Ivica", Pavlek plakao dok je Ivica svirao

'05.01.2011., Zagreb - Alberto Tomba, talijanski skijas rodjen 1966. u Bologni. Tomba je jedan od najboljih muskih skijasa 80-tih i 90-tih godina proslog stoljeca. Osvojio je tri Olimpijska zlata i dv
'Antonio Bronic/PIXSELL'
17.01.2011.
u 08:48

Direktor reprezentacije Vedran Pavlek dobio je više od 100 poruka, a među njima i onu Alberta Tombe u kojoj je pisalo: "Grande Ivica"

– Za razliku od petka, kada za to nije bilo vremena, sada je Ivica zasvirao gitaru na pozornici nakon svečanosti proglašenja pobjednika. On i Kanađanin Janyk odsvirali su neku ovdašnju jodlersku, a potom je on odsvirao još dvije, među njima i "Perfect Day" i to pred 50-ak hrvatskih zastava. Tada su mi suze krenule. Navečer je uslijedila zdravica uz pjenušac – kazao je Pavlek.

Komentara 1

FE
febo
11:37 18.01.2011.

Vedrane , nemoraš se sramiti suza.... , svakom pravom Hrvatu koji voli svoj domovinu od sreće moraju poteći suze !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije