Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR Marin Tomasov će još odigrati samo četiri utakmice

Tomasov: Želim u neki veći klub!

11.11.2008.
u 20:45

Tradicionalno dobro popunjen stadion na Stanovima još će u samo dvjema domaćim utakmicama, protiv Šibenika i Intera, uživati u vještinama rijetko nadarenog veznjaka Marina Tomasova u plavo-bijelom zadarskom dresu. Donedavni mladi hrvatski reprezentativac najvruća je roba na hrvatskom tržištu. Štoviše, osim Dinama i Hajduka, prema pisanju jednog španjolskog lista prati ga i slavni Real iz Madrida. Konačna odluka donijet će se u dogovoru Marina, njegovih roditelja i menadžera Rena Sinovčića.

Što ako ispadnemo?

– Ma volim ja Zadar i htio bih mu pomoći da ostane u Prvoj ligi, no smatram kako bi za mene bilo bolje već ove zime prijeći u neki jači klub. Znam da je izbornik Slaven Bilić lani u ovo vrijeme govorio Luki Modriću da ostane još šest mjeseci jer se najbolji igrači prodaju ljeti, ali ipak je Luka igrao u Dinamu i bio standardni reprezentativac, a ja igram u klubu koji je zadnji na ljestvici. Pitam se što će biti od svega ako, ne daj Bože, slučajno ispadnemo iz lige ... – zapitao se lijevi vezni Zadrana koji, međutim, tvrdi kako se klub sa Stanova sigurno neće preseliti u niži razred.

Marin Tomasov kaže kako je među većinom hrvatskih prvoligaša mala razlika u kvaliteti te da je Zadar bodove u mnogim utakmicama prosuo samo zato što nisu imali sreće.

Teško postižu golove
– Još nas boli nedjeljni poraz u Osijeku. Sve do drugog osječkog pogotka pred kraj 1. poluvremena igrali smo dobro, a nakon toga smo se raspali. Domaćinu je sve išlo od ruke – peta pa lopta kroz noge – a mi smo, pak, promašili nekoliko čistih prigoda. Prošle sezone te su lopte završavale u mreži, a sada ... Zadnjih pet utakmica postigli smo tri pogotka. Sve te situacije uvježbavamo na treninzima, no kada na utakmicama dođe trenutak da postignemo pogodak, ponestane nam koncentracije – istaknuo je Tomasov koji vjeruje da će već u nedjelju na Stanovima protiv Šibenika proraditi strijelci.

Tri boda, dodao je, potrebna su im kao voda žednome u pustinji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije