Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANOVI Sve bolji Zadrani nisu bez šansi ni protiv Dinama

Tomasov nakon Dinama u Dinamo?

19.11.2008.
u 08:44

Prvi na posljednjeg. Zadar na Dinamo, i to još u Zagrebu. Nemaju što Zadrani tražiti u Maksimiru? Oni ne misle tako i to uopće ne čudi!

Pao Hajduk, past će i...
Uostalom Zadrani su posljednji pobijedili Hajduk koji se ‘otrijeznio’, štoviše i ‘procvitao’ baš nakon poraza u Zadru. Treba podsjetiti i da je Dinamo bio ‘u konopcima’u prvoj utakmici u Stanovima i da je jedva i uistinu sretno pobijedio i nadokandio veliki minus. Stoga i ne čudi optimizam Zadrana prije gostovanja sljedeći vikend u Zagrebu kod još uvijek vodećega Dinama, ali i prije preostalih dviju utakmica prvoga dijela sezone HNL-a.

Optimist je i kapetan zadarskih nogometaša Jakov Surać.

– Mi smo u posljednjih šest utakmica izgubili samo jednu i u Zagreb se nikako nećemo ići predati. Dinamo će biti umoran na utakmici s nama jer igra s Rijekom, a mi mu dolazimo i taman prije Spartaka, kada će više misliti o prezimljavanju u Europi nego o nama. Sve ovo, ali i činjenica da mi tamo nemamo što izgubiti i da je nama u takvim utakmicama najlakše igrati, ide nama u prilog. Stoga stvarno imamo razloga za optimizam – rekao nam je kapetan momčadi iz Stanova Jakov Surać.

Uskoro skok na tablici?
Istaknuo je kako do posljednjeg kola ove jeseni Zadar ipak neće biti posljednja momčad na tablici HNL-a.

– Mi nakon utakmice s Dinamom imamo Inter kod kuće i Croatiju Sesvete u gostima i to su nam ipak najbitnije utakmice. U tim utakmicama imamo priliku već do kraja prvog dijela prepustiti posljednje mjesto na tablici nekom drugom. Uostalom, da nije bilo iznenađujućih uspjeha Intera s Rijekom i Sestvetama, mi već sada ne bismo bili posljednji – rekao nam je Jakov Surać uvjeren kako Zadar u konačnici ipak neće biti fenjeraš.

Talent u Zagreb?
Svjetla reflektora makismirskog stadiona ‘najviše’ će biti usmjerena prema najvećem zadarskom talentu – Marinu Tomasovu. Njega mnogi vide u Dinamu već nakon završetka prvog dijela sezone. Podsjetimo, dobru, ali nedovoljnu ponudu, za njega je već nakon utakmice u Stanovima poslao Zdravko Mamić. Neki to, pak, tumače kao nagovještaj da je Marin Tomasov ipak obećan Hajduku koji nakon privatizacije lakše diše i ima ‘veća pluća’.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije