Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADARSKI BISER Marin Tomasov danas će biti glavna opasnost za svoj možda budući klub

Tomasov: Moram otići želim li napredovati

23.11.2008.
u 09:56

Iako se uz njegovo ime već godinu dana vrte milijunski iznosi u eurima od budućega transfera, 21-ogodišnjak iz Dobropoljane na otoku Pašmanu, koja je dala i najvećega hrvatskoga košarkaša Krešimira Ćosića, čvrsto stoji na zemlji. Možda bi Marin već prije više od dva mjeseca prešao u Dinamo da je njegov menadžer Reno Sinovčić prihvatio tadašnju ponudu Zdravka Mamića od dva milijuna eura, no Tomasov i Sinovčić poštovali su dogovor kako će se odluka donijeti za zimske stanke.

– Sjest ćemo i pregledati koji klubovi i što nude. Odavno sam odlučio da želim otići iz Zadra i nastaviti napredovati u ambicioznijoj sredini, a sve moje odluke podržavaju i roditelji i moja djevojka. Možda nečiju ponudu prihvatimo, no mlad sam, ovo mi je tek druga seniorska sezona tako da nema žurbe – kazao nam je jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

Povremeni bljeskovi
– Ne bih govorio koji klubovi su poslali ponude. No, znam da ima puno zainteresiranih pa su me tako gledali i prije tjedan dana protiv Šibenika. A što su vidjeli ili rekli, ne znam – istaknuo je Tomasov koji u toj utakmici nije briljirao, ali je dvaput bljesnuo. Jednom je podvalio savršenu loptu iza leđa šibenske obrane koju je Ljubičić zapucao, a drugi put u vrlo sličnu situaciju njega je gurnuo Župan, nakon čega je Tomasov predriblao vratara i postigao jedini i pobjedonosni pogodak. Očigledno je kako će mladi veznjak danas na Maksimiru biti glavna prijetnja modroj obrani.

Buđenje Dinama
– Zbog poraza Dinama u Rijeci bit će nam jako nezgodno, očekujem da će pritiskati snažnije nego da igraju protiv Hajduka. Splićanima sigurno žele bodovno odmaknuti do zimske stanke, ali i mi se želimo “podići s poda”. Favoriti jesu, no lopta je okrugla – poručio je Marin Tomasov koji najavljuje kako će njegova momčad postaviti čvrsti blok na 30 metara od svoga gola te zaigrati u plitkoj formaciji kako bi skratili maksimirsko igralište koje je puno šire i dulje od Stanova.

– No, ne mislimo se samo braniti. Znamo igrati, a to ćemo vjerujem pokazati i zagrebačkoj publici – istaknuo je Marin Tomasov.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije