Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR U prvom susretu na 4. dvoranskom PH Hajduk pred 4000 gledatelja dva puta slavio

Tomasov dvaput zabio za bijele

06.01.2009.
u 19:44

Nedugo nakon najposjećenije košarkaške utakmice od hrvatske nezavisnosti, subotnjega derbija Zadar - Cibona, veličanstvena Dvorana Krešimira Ćosića poprište je novoga sportskoga spektakla. Četvrto izdanje dvoranskoga prvenstva Hrvatske moći će do nedjelje pratiti i vatrena zadarska publika.

Prvi susret odigrali su Hajduk i Croatia Sesvete. Splićani su nokautirali Sesvećane s 3:0, pogocima Marina Tomasova (2. minuta) i mladoga Dinka Trebotića (11., 21.). Splićani su slavili i u svom drugom susretu, bili su bolji od Cibalije 7:2. Marin Tomasov ponovo se upisao u strijelce, a za bijele su još pogodili tri puta Senijad Ibričić, te po jednom Dario Jertec, Mario Tičinović i Drago Gabrić.

Već je prvi susret DPH-a pokazao da je selidba iz Zagreba u Zadar bila pun pogodak jer se već prvi dan igralo pred više od 4000 gledatelja, u sjajnom ambijentu. Kada je Tomasov postigao prvi pogodak na prvenstvu, dvorana je eksplodirala. Torcida je sjajno prihvatila nadarenoga dečka iz Zadra, a istodobno žestoko izviždala Kranjčarovu momčad. Kakav li će tek doček imati Dinamo kada bude igrao protiv Zadra.

Ostali rezultati: Cibalia i Rijeka 2:2 (strijelci za Cibaliju Husić i Pavličić, za Rijeku dva Križman), Šibenik - Slaven Belupo 5:4 (za Šibenik Bilen autogol, Zec dva, Ademi i Kovač, a za Slaven Belupo Vručina, Čaval, Kresinger i Pavec)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije