Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s Uefinom delegacijom
Povratak na članak

Tomašević će večeras biti na Maksimiru. Otkrio je i plan za izgradnju novog stadiona

- Idem na utakmicu Dinamo - Chelsea, s obzirom na to da je Liga prvaka i da imamo čast da nam dolazi visoka delegacija Uefe - rekao je gradonačelnik.

Komentari 10

KL
Klavocin
12:24 06.09.2022.

Daj senf ne kaki, pa most se izgradio sa lovom od eu, a nije bilo potresa ni čuda. Nećete svi vi političari raditi ono gdje nemate koristi a to je novac, a iz eu fondova nema love za vas. Ako nećeš radit stadion, vrati Maksimiru dinamu da vidimo dal će on gradit isti. Ili svi zajedno čekate da se to ruglo sruši, a onda u gradnju stanova.

VL
IL
ilija26
12:42 06.09.2022.

Vjerojatno počinje prije izbora 😃

VL
Avatar Nlnja
Nlnja
15:06 06.09.2022.

Klaun.

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
15:45 06.09.2022.

ako je on nesposoban dobiti lovu iz EU fondova i UEFE, neka se makne pa neka dovede nekoga tko je sposoban i tko zna!

VL
Avatar WorldOfThanks
WorldOfThanks
16:00 06.09.2022.

kakvi panjevi stari moj, nisu u stanju jedan stadion napravit u 2022, a da ne govorim ova trakavica s zemljištem di je stadion, stari moj recite cijenu i doviđenja ,an e konstantno ucijenjivat najhrvatskiji i najkatoličkiji klub nasvijetu, znam da to ove partizane boli, ali vidi se da im je i dalje Dinamo trn u oku upravo zbog navedenih stvari, smeta ih što baštinimo Stepinca, i što pjevamo pjesme u čast HOS-a našeg ponosa. i to su te urbane elite s kozare, koje stalno ucijenjuju ovaj napaćeni narod, orjunaši partizani četnici, svi stvoreni s ciljem da maltretiraju Hrvate i da nam sve otuđe. riješite to zemljište, recite cijenu partizani, i skinut ćemo i vas i mamića s grbače, uopće ne sumnjam da bi vas tata sve kupio s kurvama i kovertama, kao onomad naše časne suce iz krivosuđa. sve u svemu, kakva država takav narod, kakav narod takva država, sve to govori o nama puno više nego o njima, Tomašević može jedino u ZG biti šef, u nijednoj vuk.le..ini ne bi bio šef, ali u ZG je šef, na što je taj ZG spao pa nek mi pjevamo ti si hrvatski prek na prek, ali svima je jasno da je to imaginarna stvarnost koju mi katolici i Hrvati koji navijamo za najkatolički i najhrvatskiji klub malo uljepšavamo, ali suština je da nam ovakvi vode grad, i vole s omiljenim bandom Kozara Boys pjevaju i provociraju napaćeni narod, optužuju HOS za fašizam, a veličaju komunizam i diktaturu Broza. to je preslika HR i ZG danas, na žalost.

VL
KA
kažemja
17:20 06.09.2022.

Tebi je most i stadion isto ?? Lova iz EU fonda se ne dobija za sportske objekte.Koji ste vi retardi pa to nigdje nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.