Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA OD OLYMPIAKOSA

Tomas: Suci nam nisu dali da slavimo u Pireju

Marko Tomas
Marko Lukunić/Pixsell
11.02.2010.
u 18:00

Na semaforu je pisalo 40:47, košarkaši Cibone bili su u naletu, a Olympiakosov igrač Kleiza složio je na pod Gordona, dosuđena mu je osobna pogreška, a potom i tehnička zbog prigovora.

Glavni sudac, Španjolac Mitjana, pokazao je Marku Tomasu da izvede slobodna bacanja. Iako je prema pravilima pogriješio, prvi je na liniju slobodnih bacanja trebao Gordon.

– Sudac mi je rekao da bacam, to sam i učinio. Naknadno su mi poništili koš, to je previd sudaca, oni su morali znati za pravila i upozoriti nas – rekao je Marko Tomas.

Trebali su paziti i na Ciboninoj klupi. Nakon poništenja Tomasovih koševa svađa sa sucima dugo je trajala. I umjesto 51:40 i možda i prilike za senzaciju, veliki Olympiacos uspio se igrački vratiti.

– Ciboni nedostaje pravi tretman kod sudaca. I nema dvojbe da nam nisu dali da slavimo u Pireju – dodao je Tomas.

Vukovi u TOP 16 igraju jako dobro, tri su puta vodili veći dio utakmice i izgubili. Osjeća se problem malog izbora igrača.

– Pri kraju utakmice to se osjeti. No, vjerujem da možemo kod kuće svladati Himki i Olympiacos i potom se “potući” s Cajom.

Izgleda utopijski, iako u sezoni u kojoj nema novca i pravih pojačanja, a ima ozljeda, Cibona igra pristojno.

– Trebamo osvojiti Ćosićev kup, igrat ćemo na Final-Fouru NLB-a i možemo biti zadovoljni – zaključuje Tomas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije