Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DRUGOG TESTA

Tomas pun ambicija: Živi smo. Osijek je zaslužio u Europu, a proširit ćemo popis strijelaca

Osijek i Istra 1961 sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
28.04.2023.
u 16:20

- Ova tri boda i pobjeda protiv Istre 1961 vratili su samopouzdanje koje nam je bilo potrebno. Živi smo, borimo se za Europu što smo i zaslužili. Ali ta utakmica je iza nas, fokus je na Varaždinu - rekao je trener Osijeka Stjepan Tomas

Ne samo da je Stjepan Tomas ostvario pobjedu na svojem debiju kao trener Osijeka u domaćoj pobjedi protiv momčadi Istre 1961 (1:0) u 31. kolu HNL-a, nego je i prekinuo dug niz od 12 utakmica u kojima Osijek ostao bez pobjede. Nakon slavlja strateg Osijeka okreće se idućem izazovu

- Ova tri boda i pobjeda protiv Istre 1961 vratili su samopouzdanje koje nam je bilo potrebno. Živi smo, borimo se za Europu što smo i zaslužili. Ali ta utakmica je iza nas, fokus je na Varaždinu - rekao je Tomas, te dodao:

- Svaka utakmica do kraja je finale za nas, a Varaždin je dobra momčad, s kvalitetnim pojedincima i sigurno neće biti lako. Pristup koji smo imali protiv Istre 1961, uz želju i glad za pobjedom koje smo pokazali, mogu nas odvesti u nastavak pozitivnog niza.

Za Osijek je u susretu protiv Istre pogodak zabio Ramon Mierez koji se u posljednje vrijeme vratio u golgetersku formu s tri pogotka u posljednja tri susreta, no ostali Osijekovi ofenzivci, poput Mije Caktaša i Kristijana Lovrića, više nisu u formi.

- Bitno je da imamo igrača koji zabija golove, ali ja puno očekujemo od Bukvića, Caktaša, Lovrića i veznih igrača, a nakon treninga i vježbi završnice vidim da svi igrači dolaze na razinu na koju bi trebali i da ćemo proširiti listu strijelaca.

Nakon slavlja na domaćem terenu, strateg Osijeka i njegovi igrači okreću se idućem izazovu. Kao što je Tomas već i spomenuo, slavonski prvoligaš u nedjelju gostuje kod Varaždina (15 sati).

- Spremni smo, analizirali smo ih, pogledali sve njihove utakmice. Znamo dobro kako igraju u gostima, a kako kod kuće, mislim da ne bi trebalo biti iznenađenja i da ćemo biti spremni na sve što nas očekuje u Varaždinu - zaključio je trener Osijeka.


 
 

Komentara 1

PL
plajo
08:04 29.04.2023.

Osijeku nije problem napad nego obrana, taj Čeberko nije za stopera, više za veznog, premekan je u obrani, previše je puta kiksao i Osijek dobijao golove na njegove greške, imaju tog Jugovića koji se bori ali ali nije kvalitet jerr nema loptu za napadača niti daje golove , čisti destruktivac , po ovom kadru kakav ima Osijek bi trebao igrati 3-4-3 formaciju, e sad ima li Tomas tu kvalitetu da tako nešta vidi i znanja da uspostavi takvu igru , ne vjerujem,teško će Osijek pokraj Rijeke do trećeg mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije