Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABUNA ILI NE?

Toliko o iznenađenju: Srbi ostavili Škotima nacrt s taktikom!

Srbi taktika
blic.rs
08.09.2012.
u 09:50

Na papiru se jasno vidi da će Srbija igrati u formaciji 4-3-3 te da će napadati najviše po lijevoj strani

Uoči kvalifikacijske utakmice Škotske i Srbije domaćini su se žalili kako ne mogu predvidjeti kojim će sustavom igrati momčad Siniše Mihajlovića.

Škotima su stvari maksimalno pojednostavnili sami Srbi. Na treningu uoči utakmice netko od članova stručnog stožera na travnjaku je ostavio nacrt cjelokupne taktike! Na papiru se jasno vidi da će Srbija igrati u formaciji 4-3-3 te da će napadati najviše po lijevoj strani jer je Mihajlović procijenio da su protivnici tamo \'\'najtanji\'\' zbog ozljeda. Iz

Škotski mediji dokopali su se papira u petak navečer zahvaljujući redarima na Hampden parku te ga objavili skeniranog kako bi pomogli svojoj reprezentaciji.

Doduše, nije isključena niti mogućnost da je ostavljanje važnog \'\'dokumenta\'\' protivnicima tek \'\'pila naopako\'\'...

Komentara 9

DU
Duncan
11:19 08.09.2012.

@ serđo –“ to nije ostavio naš siniša, nego neki glupi srbijanac” „Vaš“ Siniša je zbilja poznat po pameti, sa jedno dva tuceta crvenih kartona, i par stotina prostačkih incidenata. Oduvek je bio bez ikakvih manira. Srbijanci takve nazivaju „reponjama“eponjama“ a ti ga, vidim, držiš za „vaše“. Drži ga ti i dalje, lijep ste par.

OB
-obrisani-
11:24 08.09.2012.

11:19.... A sto je nas trener Stimac...

JO
jolly
11:00 08.09.2012.

Koliko se vidi na slici, akcije su nacrtane na desnoj strani. Tekst je na talijanskom. Mislim kako je to opet neka VL-glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije