Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Todorović ide na OI s rezultatom koji Duje osporava

Mario Todorović
Renato Branđolica
29.06.2012.
u 21:07

Uime HPS-a Tomislav Karlo demantirao je da je savez tražio od Fine da prizna Todijev rezultat. No, ne isključuje da je to učinio klub

Mario Todorović izborio je OI, Fina ga je uvrstila među plivače na 50 metara slobodno, s B normom postignutom na mitingu u Kranju. Rezultatom koji je Duje Draganja osporavao... Tomislav Karlo je uime HPS-a poslao pismo Swimmingworldmagazine.comu u kojem je demantirao mnoge navode iz teksta “Moguća korupcija u HPS-u”. “HPS nije bio organizator mitinga, a u Kranju naši nisu nastupili kao reprezentativci nego kao predstavnici klubova,” podsjetio je Karlo Amerikance, te njima, ali i Duji, poručio:

- HPS nije od Fine tražio da prizna Todijev rezultat. No, ne isključujem da je takav zahtjev uputio Todorovićev klub ZPK ili organizator mitinga. Sve je znao i Dujin trener Goran Kežman.

Glavni urednik portala Brent Rutemiller poslao je HPS-u ispriku, koja će, najavio je, biti i objavljena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije