Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid
Povratak na članak

Tko je novi vođa momčadi? Modrić mora uskočiti umjesto Ronalda

Trebat će im vremena, Ronaldo je godinama bio njihov najbolji igrač i strijelac, imao je poseban utjecaj na igru i među onima je koji su vodili glavnu riječ u svlačionici - kaže Gaizka Mendieta

Komentari 5

LU
lukathereem
16:50 28.07.2018.

Dovest će Milinković - Savića u zamjenu za Balea, Modrića i Varanea + 300.000.000€ i riješen problem

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
10:51 29.07.2018.

Modrić će po autoru postati vođa iako je Ramos 13 godina u Realu,mislim stvarno "realno"...

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:15 29.07.2018.

Da, stvarno ponekad preveliku pažnju poklanjamo golovima... Jer se današnji nogomet igra radi sreće, osobnog zadovoljstva. Ne radi novca. Svašta, real je oduvijek bio magnet za igrače, a davati golove je jedini cilj igre! Ukoliko na samom početku prvenstva real ne bude lomio protivnike, sve će se gledati i vagati. Pa tako lukinih 182 točna dodavanja budu čisti gubitak vremena. Golovi sr broje, pobjede. Drugo mjesto se nigdje ne slavi.

VL
I0
ivica_01
23:32 28.07.2018.

ma strasaan savic nezna ni tko mu je tata,dva prezimena....a tata neki kosovar,albijanac,siptari

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.