Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji klubovi

Tko je najprecizniji, tko najviše puca, tko najmanje prima...

Real Madrid - San Lorenzo
Foto: Reuters/PIXSELL
23.12.2014.
u 10:12

Real Madrid je momčad kojoj treba samo 24,55 minuta za gol ove sezone

Igrači u većini nogometnih liga otišli su na kratki božićni odmor. Igraju tek Englezi pa je pravo vrijeme za rekapitulaciju statističkih podataka.

Portal Goal donosi statistike najboljih europskih klubova ove sezone, tko je najprecizniji, tko najviše puca, ali nikako ne može zabiti, čiji vratar brani najviše udarac i još mnogo drugih brojki.

Real Madrid je momčad kojoj treba samo 24,55 minuta za gol ove sezone. Zabili su ukupno 55 golova iz 131 udarca u okvir. Ukupno su prema vratima protivnika uputili 225 udaraca, što znači da iza leđa protivničkih vratara završava gotovo svaki četvrti udarac.

U obrambenom dijelu kod kraljeva je situacija sljedeća: sedam puta uspjeli su sačuvati mrežu netaknutom. Od 13 primljenih pogodaka dva su plod izravne greške njihove obrane. Prema njihovu golu upućeno je 178 udaraca, a njihovi vratari obranili su 76,79% udaraca.

Ostale zanimljive podatke možete pročitati ovdje.

>>Mandžukić u Primeri može zabiti više od Šukera i mene

Komentara 3

Avatar nula
nula
10:54 23.12.2014.

Nogomet nije matematika. Sreca da je tako .

IK
ikonoklast
10:58 23.12.2014.

rakitic je precizan nije bezveze u andaluziji

Avatar kapela1
kapela1
10:39 23.12.2014.

niste napisali tko najvise prima, nas Dinamo hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije