Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojio i juniorski i seniorski naslov
Povratak na članak

Tko je mladi junak Dinama? 'Uzor mi je Luka Modrić, a volio bih igrati kao Mislav Oršić'

Juniori Dinama ponovili su uspjeh seniora i ove godine osvojili titulu nogometnog prvaka Hrvatske. U uzbudljivoj završnici u lijepoj maksimirskoj atmosferi svladali su s visokih 4-1 Osijek i u posljednjem kolu stigli do titule. Dvostruki strijelac u tom slavlju bio je Fran Topić koji je time ovu sezonu zaključio sa lijepih i okruglih 20 pogodaka.

Komentari 1

EJ
ejStef
17:10 03.06.2023.

U par utakmica pokazao je da će možda biti nešto od njega, mada nije iskoristio niti jednu mrtvu šansu za gol, a imao ih je nekoliko. U juniorima se očito ističe snagom te mu je lakše dolaziti u prilike i zabijati golove... Da ima srce pokazao je kada je nastavio utakmicu sa slomljenim nosom, nije bilo niti ugodno gledati kako mu je nos bio "na stranu"... Možemo se samo nadati da će biti nešto od njega, čini se da ima brzinu, očito mora skupiti još minuta u seniorskom nogometu, za potvrdu talenta. Vjerojatno bi bilo bolje za njega da ode negdje na posudbu, uz uvjet da igra...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.