Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mihajlo petrović ekskluzivno za VL

Tko je misteriozni Japanac na Maksimiru? 'Opasniji je od svih igrača Dinama, a ni u domovini mu nema ravna'

29.07.2023.
u 18:30

Kaneko je momčina, ne izgleda on kao Japanac, nije baš sitan, suh – visok je 178 cm, 'ima ga', kaže donedavni Takurov trener u Sapporu.

Komentara 9

EJ
ejStef
19:01 29.07.2023.

Ajde da vidimo. Na desnoj strani naprijed Dinamo ima dosta igrača, znači da bi dotični morao biti bolji od svih njih. Špikić, Menalo, Rukavina i još neki... Ako se radi Japanca misli žrtvovati Špikić i staviti lijevo, onda to stvarno nema smisla, a ako je stvarno bolji od njega, onda treba prodati Špikića, da ne propada na klupi... I dalje su najveći problem Ivanušec i Petković, za koje Dinamo jednostavno nema zamjene. Potjerali su Tolića, Jankovića (i Bočkaja) koji su mogli zaigrati tu poziciju, a nisu doveli nikoga. Bulat, Baturina i Ljubičić nisu za to i bez veze bi ih se žrtvovalo da ih se stavi naprijed lijevo... Za Petkovića nema zamijene, a bez njega se igra Dinama raspadne, čak se i protiv Astane to vidjelo. I onda mu se ne ponudi novi ugovor, a dovede se Francuza kao rezervu rezerve i da mu se plaću višu od njegove. Jasan znak da ga se želi potjerati...

Avatar mrIvan
mrIvan
23:30 29.07.2023.

Polako - tek je stigao "žuti". Ima vremena da bude tako dobar kakvim ga ex-trener opisuje. Ako bude napola takav - bit će pojačanje...

FI
Fileki
10:18 30.07.2023.

Plaćeni članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije