Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno napreduje
Povratak na članak

Tko je Jana Fett, mlada hrvatska teniska zvijezda

Jana igra desnom rukom, ali je zapravo ljevakinja, 
što se vidi 
kada daje autograme

Komentari 5

MO
mobitel20
09:08 26.09.2017.

Bravo Jana ! Samo naprijed. Stvarno je nestvarno da iz malobrojne Hrvatske imamo cak 5 tenisacica medju top 100 ! Bravo cure!

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
10:28 25.09.2017.

Oba je Hrvatica i to je sasvim dovoljno,puno uspjeha u životu i da se snovi ostvare 🎾🤸🏿‍♀️🥇

VL
RS
rasta sev
12:34 25.09.2017.

Oko čega se novinari spore da li je Vrbočanka ili Zagrepčanka, rekao bih da je to prilično nevažno u ovoj priči, ako gledamo prema mjestu rođenja onda je cca 99% malih Vrbovčanki i Vrbovčana rođeno u Zagrebu(u nekoj bolnici u Zagrebu) i jesu li zbog toga zagrepčani ili nisu. Zadnjih 60 godina pa i vše migracije unutar države su velike, ljudi se doseljavaju u neka mjesta prvenstveno iz ekonomskih razloga radi zaposlenja tako su i Fettovi stigli u Vrbovec iz slavonije "trbuhom za kruhom" gdje su im se rodila djeca (opet u bolnici u Zagrebu)zaključite sami kako će tko doživjeti.Djeca se oženila ili udala i imaju svoju djecu koja su opet rođena u bolnici u Zgb i to je jedna strana očeva, ali pošto djeca imaju i majku ona je produkt iz braka fetivog vrbovčana i gospođe mu koja nije vrbočanka po rođenju ali je s mužem zivjela veći dio u Vrbovcu iz čijeg je braka rođena i majka od Jane Fett. Sada i dalje polemizirajte je li Vrbovčanka ili Zagrepčanka, rekao bi da je to potpuno nevažno ona je naša, oni kojima smeta odnosno pitaju se da li je Fett hrvatsko prezime ta pitanja govore puno o njima.

VL
BI
Bilstein
08:29 25.09.2017.

Fett, pravo hrvatsko prezime.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.