Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 110 u SYDNEYJU
Povratak na članak

Tko je Big Ben, Mirkov sljedeći protivnik?

Mirko Filipović borio se u karijeri u Aziji, Europi i Americi, a u veljači će u ring i na četvrtom kontinentu - u Australiji.

Komentari 2

AN
Andreeejjj
22:48 07.11.2009.

Ovaj BIG MAN nema nikakvog rejtinga, jakooo je spor a i bez SRCA, kao i nas Mirko...ali vjerojatno ce nokautirati naseg Mirkeca, kao i svi u zadnjim mecevima! Mirko, cuvaj nam se...idi u mirovinu, dok te netko ne osakatiiiiiiiii...

VL
SE
semafori
17:32 07.11.2009.

Samo dominacija i nokaut daje ti priliku za borca sa vecom reputacijom. O gubitku i ne razmisljam. Nije da on nije dobar. Ima iskustva i puno pobjeda ali nije tvoj nivo. Kako cujem Gonzaga ce da se bori sa Ciganom. Ako Gonzaga izgubi bio bi dobar revans izmedju Mirka i Gonzage. Ako Mirko izgubi to je onda stvarno kraj ali ako uvijerljivo pobijedi i sa nokautom protiv Gonzage steta bi bilo stati nego boriti se sa nekim iz prvih deset. Ali prvo uvjerljiva pobjeda protiv Big Bena. Nakon pobijede protiv Big Ben-a Congo bi isto bio dobar protivnik. Rekao sam da o gubitku ne razmisljam, ali kada bi se to desilo i Mirko ima ugovor za jos jednu borbu, Randy Coutor bi bio dobra opcija za zavrsiti karijeru. Ajde Mirko pokazi mi da si spreman ovu najvecu krizu prebroditi i ici za UFC titulu. Pozdrav MMA fanovima i naravno Mirkovim fanovima. War Crocop

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.