Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros
Povratak na članak

Tko će u nedjelju ući u povijest: Đoković ili Nadal?

U današnjem ženskom finalu (15 sati) Marija Šarapova protiv Sare Errani traži kariku koja joj nedostaje - naslov na Roland Garrosu

Komentari 4

PR
propalismoFranjoskroz
07:42 09.06.2012.

u meču ova dva robota obično pobijedi onaj čiji doktor smješa bolji "vitaminski" pripravak

VL
OB
-obrisani-
07:50 09.06.2012.

A da je kojim slucajem jedan od robota hrvat ti nam sad ovde razglavio hvalospeve od pola metra i mitologiju o briljantnom trijumfalizmu domovinskog rata !

VL
OB
-obrisani-
13:40 09.06.2012.

Obojica tenisaca su podjenako dobra, samo sto je Novak inteligantnija osoba, a kad se sukobe dvojica protivnika priblizno iste fizicke jakosti, obicno pobjedjuje onaj koji je inteligentniji i ima vise fantazije. A vidi se da Novak ima ono sto mnogi protivnici nemaju a to je inat. A kad se covjek zainati to mu daje snagu da ustraje i kad gubi. Nadala je pogodio razvod njegovih roditelja prije koju godinu, i uprkos njegovoj vrhunskoj igri primjeti se da je postao psihicki nestabilniji.

VL
OB
-obrisani-
23:26 09.06.2012.

Je bas tako, Novak je inteligentan i inatan, ali je i Nadal marljiv i uporan i plus to opet u vrhunskoj formi...., Navijam za Novaka, vidjecemo sto nosi sutrasnje finale ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.