Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČ GODINE

Tko će naslijediti Modrića? Uefa objavila popis nominiranih, debitant prijeti Messiju i Ronaldu

Lovren Modrić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
15.08.2019.
u 18:20

UEFA će nagrade za najbolje u prošloj sezoni dodijeliti tijekom ždrijeba skupina Lige prvaka u Monte Carlu 29. kolovoza

Europski nogometni savez (UEFA) u četvrtak je objavio kako su među trojicom igrača nominiranih za nagradu za Igrača godine po njegovom izboru Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Juventus) i Virgil van Dijk (Liverpool).

UEFA je ovu nagradu ustanovila 2011. godine te je Cristiano Ronaldo svaki put do sada bio nominiran, a tri je puta do sada bio i pobjednik (2014, 2016, 2017). Messi je dva puta proglašavan najboljim igračem godine u izboru UEFA-e (2011, 2015), dok je Van Dijku ovo prva nominacija.

No, upravo Van Dijk ima najviše izgleda za osvajanje ove nagrade jer je bio među najzaslužnijima što je Liverpool osvojio naslov prvaka Europe, dok je proglašen i za najboljeg igrača engleske premier lige kako po izboru stručnjaka tako i po izboru igrača.

Za igračicu godine nominirane su tri igračice Lyona, Ada Hegerberg, Lucy Bronze i Amandine Henry.

UEFA će nagrade za najbolje u prošloj sezoni dodijeliti tijekom ždrijeba skupina Lige prvaka u Monte Carlu 29. kolovoza.

Podsjetimo, nagradu je prošle godine osvojio Luka Modrić koji je pobijedio Ronalda i Salaha.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić došao do Zlatne lopte

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije