Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆU PRIPREME

Tko će biti novi trener Zagreba? Goluži istekao ugovor, tri su kandidata

Našice: Nexe i PPD Zagreb u drugom susretu doigravanja za prvaka Hrvatske
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
17.07.2023.
u 19:37

Zagrebaši će ove godine nastupiti na vrlo jakom turniru u Doboju, uz slovensko Celje, francuski Montpellier i španjolsku Barcelonu

Rukometaši Zagreba za tjedan dana počinju pripreme za novu sezonu, no trenutačno se još ne zna tko će biti trener. Naime, Slavku Goluži istekao je ugovor 30. lipnja, a novi nije potpisao. U klubu kažu da su u krugu kandidata za trenera tri imena, među kojima je i Goluža, a odluka će morati biti donesena danas ili najkasnije u utorak. Bit će zanimljivo vidjeti kako će eventualni novi trener reagirati na plan priprema koji je već donesen puno ranije. U svakom slučaju plan se sigurno neće mijenjati tko god sjeo na klupu zagrebaša.

Zagrebaši će trenirati u Zagrebu do 2. kolovoza kada odlaze na Vlašić. Tako će već treću godinu visinski, odnosno bazni dio priprema provesti na ovoj divnoj bosanskohercegovačkoj planini gdje će se pripremati sve do 14. kolovoza. A toga dana spustit će se prema Doboju gdje će sudjelovati na tradicionalnom 54. TV turniru šampiona s renomiranim suparnicima poput Barce, Montpelliera, Celja, Vojvodine, lanjskog osvajača Al Ahlija, Eurofarm Pelistera te domaće Sloge.Zagrepčani će otvoriti turnir 15. kolovoza kada će igrati protiv Celja, dan kasnije odmjerit će snage s Barcelonom, a 17. kolovoza zaključiti grupnu fazu dvobojem s Vojvodinom.

Posljednjeg dana turnira, 18. kolovoza, razigravat će se za plasman. Po povratku iz Doboja najbolji će hrvatski rukometaši odigrati još dvije prijateljske utakmice u sklopu ovogodišnjih priprema. Najprije će 24. kolovoza gostovati kod austrijskog Ferlacha, a potom će 26. kolovoza ugostiti makedonski Alkaloid.Početak natjecateljske sezone predviđen je 9. rujna kada će rukometaši Zagreba u sklopu Paket24 Premijer lige rukometnog prvenstva Hrvatske ugostiti ekipu Moslavine. Nekoliko dana kasnije, 13. ili 14. rujna, odigrat će se prvo kolo EHF Machineseeker Lige prvaka u Areni Zagreb kada u goste dolazi njemački Kiel koji predvodi Domagoj Duvnjak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije