Josipa Bura

"Tjerati nas zbog poraza na ponoćni trening je mobbing!"

'11.02.2010.,Sibenik - Zaostala utakmica IWBL regionalne kosarkaske lige Jolly JBS Sibenik- Jedinstvo Bijelo Polje. Josipa Bura Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
13.04.2010.
u 08:48

- Nije to prvi put! Jednom smo morale na ponoćni trening u dvoranu nakon pobjede. Tom sam se prilikom i ozlijedila, ističe ogorčena košarkašica.

Četiri košarkašice šibenskoga Jolly JBS-a udaljene su iz momčadi te bi vrlo skoro, kako trenutačno stvari stoje, mogle postati bivše igračice toga kluba.

Josipa Bura, Snežana Aleksić, Nataša Popović i Monika Veselovski suspendirane su na neodređeno vrijeme jer su odbile odraditi ponoćni trening.

Naredba uprave kluba

Naime, nakon što su u Gospiću Šibenčanke izgubile sa 33 razlike (61:94), stigla je naredba iz uprave kluba da odmah nakon povratka moraju u dvoranu.

– To nema veze sa sportom! Utakmicu smo igrali u 19 sati, nakon toga krenule smo u Šibenik te imale samo 20 minuta nakon povratka da se spremimo i dođemo u dvoranu. Takvo što nisam mogla, a ni željela prihvatiti! Bila je to jedna vrsta mobbinga! – ogorčena je Josipa Bura.

Šibenska košarkašica dodaje kako bi se, prema posljednjim informacijama, uskoro trebali raskinuti njezin te ugovori njezinih triju suigračica s klubom.

– Zasad se radi samo o nepotvrđenim informacijama, a vjerojatno će za koji dan ugovori i službeno biti raskinuti – otkriva Bura.

Ne razmišljam o tužbi

Kažnjena igračica kaže da to nije prvi put da se u to vrijeme trenira.

– Dogodilo se to već jednom, i to nakon pobjede. Zato doista ne znam pravi motiv odluka da se treninzi održavaju u ponoć. No, svakako mislim da to nema veze sa sportom. Tijekom tog prvog ponoćnog treninga ozlijedila sam se pa je i to razlog što sam odbila trčati u dvoranu nakon poraza od Gospića – ističe šibenska košarkašica.

Unatoč svemu, nada se da će se na normalan i civiliziran način rastati sa Šibenikom.

– Nisam razmišljala o tužbi. Ugovor s klubom trebao je trajati do kraja iduće sezone, tako sam se prilikom dolaska dogovorila, pa se nadam da ćemo se dogovoriti i o razlazu – zaključuje Bura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije