Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Ronalda

Tisuće ljudi na društvenim mrežama 'poludjele' za atraktivnom sestrom Cristiana Ronalda

Katia Aveiro
Foto: Screenshot
1/14
05.06.2016.
u 09:55

Oko 100 tisuća ljudi, koliko je prati samo na Instagramu, doslovno je poludjelo za njom, oduševljeni su njezinim oblinama i to joj jasno daju do znanja u komentarima.

Cristiano Ronaldo nije više jedina popularna osoba u obitelji, dio slave morat će podijeliti sa svojom sestrom. Katia Aveiro, naime, sve je popularnija na društvenim mrežama gdje ju prate stotine tisuća ljudi.

Iz sjene Cristiana izašla je kada je prije nekoliko godina nastupala u jednom portugalskom reality showu, a bavi se i pjevanjem te je njezina pjesma u Portugalu konkurirala i za nastup na Eurosongu. Uz to, prilično je aktivna na Instagramu i često objavljuje fotke pa su je obožavatelji počeli 'častiti' komentarima.

Oko 100 tisuća ljudi, koliko je prati samo na Instagramu, doslovno je poludjelo za njom, oduševljeni su njezinim oblinama i to joj jasno daju do znanja u komentarima.

>>Dok se on priprema za Euro, navijači mu verbalno napali suprugu: 'To je jadno!'

>>Ova je ljepotica zbog 'Plesa sa zvijezdama' odustala od borbi

>>Ovo su tri najljepše žene na svijetu!

Komentara 13

DO
dommar36
10:58 05.06.2016.

debela je i nikakva..moja zena je avion za ovu...al stvarno

Avatar Angelina11
Angelina11
11:37 05.06.2016.

Sta je ovde lepo? Pa ja sam za nju riba i pol 😀

PE
PepeCoco
10:01 05.06.2016.

na Balkanu se nebi niko ni okrenuo za njom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije