Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za Englesku

Tinejdžeri oličili fasadu kuće u boje engleske zastave

Engleska
VL
09.06.2010.
u 16:39

Ako engleska momčad u JAR-u postane svjetski prvak, na kući Elfordovih zauvijek će ostati križ svetoga Jurja.

Ljubav prema svojoj reprezentaciji ne poznaje granice, dokazali su to engleski tinejdžeri Orrin (19) i Tyler (17) Elford.

Oni su iskoristili vrijeme dok su njihova majka i očuh bili na odmoru u Meksiku te su oličili fasadu kuće u boje engleske zastave. Mladići, inače ličilački šegrti, prvo su smeđu fasadu obojili u bijelo te potom precizno izvukli crvene linije križa.

– Željeli smo time podržati naše igrače na SP-u u Južnoafričkoj Republici. Trebalo nam je dva i pol sata da oslikamo križ svetog Jurja, ali nam se sviđa kako je ispalo – rekao je Orrin.

Roditelji Sara i Andy Monroe bili su zaprepašteni novim izgledom svoje kuće.

– Kada smo se vratili iz Meksika, bili smo šokirani vidjevši obojenu fasadu i dvojicu tinejdžera koji samo što nisu pali na pod od smijeha – rekla je Sara Elford.

Gospodin Andy posumnjao je odmah na dečke:

– Dva dana prije povratka u Englesku razgovarao sam s dečkima i bilo mi je nešto sumnjivo. No, rekli su da ne brinem, da je sve u redu.

Gospođa Elford dodala je da se njoj i suprugu ipak sviđa kako kuća izgleda te da neće tjerati dječake da je preboje.

Obitelj se ipak dogovorila: ako Capellova reprezentacija ispadne u prvom krugu, odmah će prionuti na posao, no ako postane svjetski prvak, prvi put nakon 1966. godine, kuća će ostati crveno-bijela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije