Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skauting

Tinejdžeri Kovačić i Špehar pod stalnom pratnjom

Matej Kovačić (1)
Antonio Bronić/Pixsell
05.12.2010.
u 10:03

Dva najtalentiranija hrvatska dječaka, još kadeti, Dinamova Matea Kovačića i Osijekova Dinu Špehara već dulje prate skautske službe mnogih velikih klubova.

Za Matea Kovačića najzagrijaniji je bio Ajax, čak je taj mladić bio i blizu dogovora, no došao je iz Linza u Maksimir. Želi ga i Tottenham, pa i Arsenal, koji ga je želio dovesti u paketu sa Šimom Vrsaljkom.

Da Dinu Špehara, sina nekadašnjeg Osijekova kapetana i hrvatskog nogometnog reprezentativca Roberta, konkretno se zanimao Bayern iz Münchena, koji je poslao i službenu ponudu. Spominjao se i Manchester United. Naime, trend u Europi je da se pronalaze što mlađi talentirani nogometaši. Arsenal je u tome do sada prednjačio, eto, uključuju se polako i drugi velikani.

Komentara 5

HO
hotfishlake
10:59 05.12.2010.

ajmo svaki tjedan jedan clanak o tome, glavno da se puni prostor

OB
-obrisani-
14:48 05.12.2010.

I tak...igor fla zaradi dnevnicu.Sutra je ponovo na redu jedan oooooooopsiran clanak o Mamicu,Markovicu...i stimcu.

KA
Kamikaza747
23:09 05.12.2010.

Mislim da je Kovačića još malo strah kaj je zaigral u dinamu, danas je imal par fora poteza u tih par min kaj je igral

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije