Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenska skijašica

Tina Maze šokirana optužbama Saveza: Predstavili su me kao bezdušnu i pohlepnu skijašicu

Tina Maze
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
15.12.2016.
u 11:05

Netko mi je pokvario sretan završetak priče. Još razmišljam o nastupu u Mariboru. Nakon što me je Savez ocrnio teško se mogu smijati i mahati navijačima. No, konačnu odluku ne želim donositi vruće glave – rekla je Tina

Dvostruka olimpijska pobjednica iz Sočija 2014. završila je profesionalnu karijeru, ali je za oproštaj od slovenskih navijača namjeravala još jednom nastupiti na veleslalomu u Mariboru. Međutim, Slovenski skijaški savez je u priopćenju objavio kako Tina Maze za nastup u opremi reprezentacije traži od sponzora 90.000 eura.

Savez je zaprijetio kako Tinu neće prijaviti za utrku ako ne poštuje pravila koja vrijede za druge skijašice, što znači da mora nositi reprezentativnu opremu, ali ne može dobiti nikakvu posebnu naknadu.
Maze u intervjuu za Siol.net tvrdi kako su je ljudi iz Saveza uvrijedili zbog neistina te razmišlja odustati od utrke na Pohorju.

– Netko mi je pokvario sretan završetak priče. Još razmišljam o nastupu u Mariboru. Nakon što me je Savez ocrnio teško se mogu smijati i mahati navijačima. No, konačnu odluku ne želim donositi vruće glave – rekla je Tina i dodala:

– U pitanju su neke skrivene namjere. Ništa u tom priopćenju nije istinito, a najviše me boli što su me predstavili kao bezdušnu skijašicu pohlepnu za novcem. Ne, to nisam ja! Novac je zadnja stvar koja me zanima u sportu!

Nekadašnja osvajačica Velikog globusa priznaje da je šef njezina stožera Andrea Massi predložio naknadu za nastup u reprezentativnom dresu.

– Nisam dobrotvorna ustanova unutar Slovenskog skijaškog saveza. Zašto bih na opremi imala sponzore ako od toga nemam ništa? Upravo zbog toga je Andrea predložio, a u Savezu su sve to okrenuli i javnosti predstavili kao naš zahtjev. Pored toga taj su iznos napuhali do 90.000 eura – zaključila je Tina Maze.

Komentara 8

PA
pavel1001
18:02 15.12.2016.

kaj se čudis Tina? Pa imas posla sa slovencima.

Avatar Germanicus I
Germanicus I
18:32 15.12.2016.

Vidi se da našim dragim Sosedima matematika nije omiljeni predmet jer inače bi lako izračunali da je Janica skijajući od 1999 do 2006 osvojila duplo više bodova od gospođice Maze koja je skijala od 2000 do 2015.....o medalja i velikim globusima nepotrebno je uopće raspravljati!Ako je nešto nejasno radu mogu i nacrtati!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:45 17.12.2016.

oprosti nam Tina,znaš da nismo dobri ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije