Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIMNASTIKA

Tin Srbić ostao bez zlata na Svjetskom kupu u Melbourneu

Tin Srbić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
24.02.2019.
u 09:58

Japanac Hidetaki Miyachi, s kojim je naš reprezentativac podijelio prvo mjesto u kvalifikacijama, nije napravio pogrešku te je s ocjenom 14.733 osvojio prvo mjesto zahvaljujući boljoj izvedbi svoje vježbe

Hrvatski gimnastički reprezentativac Tin Srbić nije uspio ponoviti odličnu vježbu iz kvalifikacija te je u finalu prvog natjecanja za Svjetski kup u novoj sezoni, koje je održano u Melbourneu, osvojio sedmo mjesto.

Za razliku od kvalifikacijskog nastupa za koji je zaradio visoku ocjenu 14.633 i podijelio prvo mjesto, Srbić je u finalu pao sa sprave te je s ocjenom 13.266 u finalu završio kao sedmi.

Japanac Hidetaki Miyachi, s kojim je naš reprezentativac podijelio prvo mjesto u kvalifikacijama, nije napravio pogrešku te je s ocjenom 14.733 osvojio prvo mjesto zahvaljujući boljoj izvedbi svoje vježbe. Naime, s istom je ocjenom natjecanje završio Nizozemac Epke Zonderland, ali je osvojio srebrnu medalju zbog više startne ocjene. Brončana medalja pripala je Kinezu Chenglongu Zhangu koji je za svoju vježbu osvojio 14.333 bodova.

Sljedeći natjecanja za Svjetski kup bit će održano od 14. do 17. ožujka, a domaćin je glavni grad Azerbajdžana Bakuu.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:33 25.02.2019.

više sreće slijedeći put..!!!!!!!!!!!!!!

HW
hwy2hell
12:03 24.02.2019.

Srbić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije