Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gimnastika

Tin Srbić: Bolje izvodim “možnika”od njega

Tin Srbić
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/4
26.05.2018.
u 00:30

U finalu na preči gledat ćemo i Tonija Kovačevića, dok Christina Zwicker (tlo i greda) i Tina Zelčić (greda) nisu izborile finale.

Tin Srbić bez većih poteškoća izborio je nedjeljno finale vježbe na preči na Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku. Rame je izdržalo.

– Da, rame je izdržalo premda nemam pojma zašto me počelo boljeti jer sam prilično siguran da nisam pao. Upravo zbog bola startna ocjena mi je bila 5.7, a ne 6.1. Izbacio sam element “možnik”. I to sam. Mislim, rekao sam treneru da ću ga, ako uspješno izvedem tri leta, u vježbi izbaciti – rekao je Srbić.

Ali, Možnik je iz Zagreba došao samo da vidi kako izvodite njegov element?

– Nadam se da se neće naljutiti. Štoviše, može biti sretan jer taj element izvodim bolje od njega – rekao je Tin.

Možnik je rekao da bez njegova elementa ne biste bili svjetski prvak?

– Istina. Nemam tu što dodati – rekao je Tin.

Trema? - Veća nego na SP-u. I to samo zbog ramena. Dobro, malo i zbog pritiska jer nastupam doma. Napravio sam neke greškeu vježbi, ali bilo je dovoljno za finale.

U finalu na preči gledat ćemo i Tonija Kovačevića, dok Christina Zwicker (tlo i greda) i Tina Zelčić (greda) nisu izborile finale.

A danas ćemo u finalu vježbe na konju s hvataljkama gledati nadmetanje dvojice velikih prijatelja, dvojice iskusnih vježbača koji su prešli tridesetu, Filipa Udea (32) i Roberta Seligmana (32). Obojicu smo pitali koliko su se puta međusobno nadmetali u finalima velikih natjecanja, no ni jedan nije znao odgovor.

– Pamtim samo da smo na Svjetskom kupu u Osijeku 2014. godine obojica bila na postolju. Filip prvi, ja treći. Inače, on ima puno više osvojenih medalja od mene, to nije sporno – rekao je Seligman.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
01:08 26.05.2018.

Što je "možnik"? Zna li netko?

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
01:08 26.05.2018.

Što je "možnik"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije