Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Tin Kontrec i Mirko Alilović u momčadi kola

Mirko Alilović
Goran Stanzl/PIXSELL
02.05.2016.
u 12:48

U najboljoj momčadi kola uzvratnih utakmica četvrtfinala rukometne Lige prvaka, po izboru EHF TV-a, uvrštena su i dva Hrvata

U najboljoj momčadi kola uzvratnih utakmica četvrtfinala rukometne Lige prvaka, po izboru EHF TV-a, uvrštena su i dva Hrvata: Mirko Alilović i Tin Kontrec.

U idealnoj postavi nalaze se: Dominik Klein (Kiel) na lijevom krilu, Michal Jurecki (Kielce) kao lijevi bek, Joan Cañellas (Kiel) kao srednji bek, László Nagy (Veszprem) najbolji je na poziciji desnog beka, na desnom krilu je Lasse Svan Hansen (Flensburga), na poziciji pivota je naš Tin Kontrec (PPD Zagreb), a najbolji golman kola je Mirko Alilović (Veszprem).

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
21:59 02.05.2016.

Drži se Mirko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije