Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALINIĆU I DUDUU ŠESTICA

Times: Kranjčar zvijezda pobjede kod Blackburna

Niko Kranjčar
Reuters
20.12.2009.
u 15:45

Unatoč tome što je engleski reprezentativac Peter Crouch zabio oba pogotka, Times je za igrača utakmice izabrao hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara.

U 18. kolu engleskog Premiershipa su nogometaši Tottenhama slavili kod Blackburna 2;0 i tako zadržali korak s najboljim momčadima lige.

Trenutačno su na petom mjestu s dva boda manje od Arsenala i Aston Ville koji su treći, odnosno četvrti.

Unatoč tome što je engleski reprezentativac Peter Crouch zabio oba pogotka za Redknappovu momčad nedjeljni Times je za najboljeg igrača ogleda (Star man) izabrao hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara, koji je jedini dobio ocjenu 8 na tom ogledu.

Podsjetimo da je Kranjčar asistirao kod prvog pogotka, na samom izdisaju prvog dijela, kada je spasio već izgubljenu loptu i paralelno uz korner liniju je zavrnuo u šesnaesterac gdje ju je glavom dočekao Crouch za 1:0 Tottenhama.

Times je sedmice udijelio Jenasu, Crouchu i Bassongu, dok je drugi hrvatski nogometaš Vedran Ćorluka po njihovom sudu odigrao za ocjenu 6.

I Sky Sports je nagradio igru Nike Kranjčara s ocjenom 8, no oni su bili daleko darežljiviji od Timesa i ista ocjena je pripala još Crouchu, Lennonu, Dawsonu i vrataru Gomesu. Sedmicu je, pak, zaradio Ćorluka.

Za Blackburn je od 72. minute zaigrao Nikola Kalinić i Sky Sports je njegovu igru vidio kroz šesticu.

Na utakmici Arsenal - Hull City 3:0 drugi pogodak je postigao hrvatski reprezentativac Eduardo, a Sky Sports je njegovu igru prokomentirao sedmicom. Na Goal.comu nisu bili toliko izdašni već su mu dali šesticu uz komentar:

"Mijenjao je pozicije, pa je stoga i varirao u igri. Prije pogotka promašio jednu izglednu priliku".

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:09 21.12.2009.

Iz tjedna u tjedan Niko je ili prvi nogometas ili medju najboljima u najkvalitetnijoj i najtezoj ligi svijeta. Sad se vidi kolko znaju o nogometu sve one pedercine, ukljucujuci bleska Flaka, sto su proljevali zuc i beskonacno srali godinama protivv Nike i zaklinjali se da od njega nikad nece biti igraca. Jebo vas mamic u dupe rosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije