Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE POKLEKNUO

Obvezao se Bogu da neće seks prije braka pa ga je ova ljepotica ostavila

Olivia Culpo
Foto: Instagram
1/11
07.12.2015.
u 17:27

Olivia je pokušala, ali nije se uspjela s time nositi iako ju je Tebow uzalud pokušao vratiti ljubavnim pismima, cvijećem i porukama.

Nakon nešto više od mjesec dana, Miss Universe iz 2012. Olivia Culpo (23) ostavila je igrača američkog nogometa Tima Tebowa, a prema tvrdnjama tabloida uzrok prekida je manjak seksa u vezi. Zapravo, njegov potpuni izostanak.

Tebow se, naime, zavjetovao Bogu kako će ostati djevac sve dok ne uđe u brak i od toga ne misli odustati ni pod koju cijenu. Olivia je pokušala to prihvatiti i potom se trudila promijeniti njegov stav, ali na kraju se nije uspjela s time nositi i prekinula je vezu. Čak se nije vratila ni kad ju je Tebow uzalud pokušao vratiti ljubavnim pismima, cvijećem i porukama.

– Tim je jako zaljubljen u nju – otkrio je jedan njegov prijatelj američkim medijima.

Dakle, ovaj vođa navale koji nema klub u NFL ligi od 2013. godine, ali i dalje ima nevjerojatnu podršku medija i milijuna obožavatelja nije pokleknuo ni uz jednu od najljepših žena svijeta, a to je svima drugima jasan znak da, ako nema ljubavi i na kraju braka, nema ni seksa, odnosno stabilne i dugoročne ljubavne veze.

>> Brazilski nogometaš (27) na čekanju: Ništa od seksa prije braka!

Komentara 76

MA
majeltomoguce
17:40 07.12.2015.

Sada će njega gledati kao čudaka, a sve ostale koji idu u krevet nakon 1. ili 2. spoja kao moderne i normalne ljude. A to što ljudi zbog sexa ne vide da su sa krivom osobom i tako gude godine i godine života nije bitno, budu se kasnije rastali. A to što mnogi dobiju i djecu sa pogrešnom osobom, pa ta djeca pate ... o to me se ne razmišlja.

DU
Deleted user
17:42 07.12.2015.

Da malo i žene vide kako je to :-D Obično su muški svinje koje misle samo na seks, a ženske boli glava.

Avatar dmitarX
dmitarX
20:50 07.12.2015.

Ja, ne bih odolio, najvjerovatnije. Ali čovjeku, kapa do poda. Čovjek napusti čovjeka, ali Bog ga nikada ne ostavlja. A sad, svak ima svoj put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije