Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srce kuca za hajduk

Tihomir Purda bit će Hajdukov gost u srazu sa Splitom

purda (1)
Robert Anić/PIXSELL
11.03.2011.
u 13:49

Kad se vratio iz zatočeništva, hrvatski branitelj Tihomir Purda, primivši poziv Zdravka Mamića, uredno se zahvalio i kazao da njegovo srce kuca za Hajduk.

Poljud je reagirao, pozvao Purdu da bude Hajdukov gost kad god to poželi. I kako stvari stoje, Purda stiže u Poljud, bit će specijalni Hajdukov gost na utakmici protiv Splita.

– Nema još definitivne potvrde, ali po svoj prilici Purda stiže na utakmicu, barem je tako najavljeno – rekao je Hajdukov glasnogovornik Nikica Vukašin.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:27 11.03.2011.

Tihomir Purda bit će gost Hajduka u srazu sa Splitom a generali Gotovina i Čermak biče nadalje gosti zatvorske čelije suda u Haagu dok glavni sudija ne prečita i odredi dužinu i širinu glavnog zatvorskog križnog puta uz Boga kao svoj na svome u svojoj sudnici..

HR
hrvatin
01:49 13.03.2011.

Lijepa gesta Hajduka.Svako dobro Purdi i njegovoj obitelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije