Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilski branič

Thiago Silva: Hrvatska nam je najteži suparnik, ali idemo po zlato

'Brazil\'s Thiago Silva controls the ball duiring the Men\'s Soccer Gold Medal Match between Brazil and Mexico for the London 2012 Olympic Games Soccer tournament at Wembley Stadium in London, Great B
Foto: DPA/PIXSELL
04.05.2014.
u 12:49

- Hrvatska ima jednu novu reprezentaciju, a njezini igrači igraju za jake europske klubove. Hrvatska nam je možda i najteži protivnik u skupini, ali vjerujem da smo jači i od njih

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu igrat će u skupini A zajedno s Brazilom, Meksikom i Kamerunom. Upravo će naša izabrana vrsta otvoriti SP s domaćinom Brazilom, a našim napadačima glavna prepreka bit će Thiago Silva. Sjajni branič PSG-a u odličnoj je formi, a jedva čeka da počne Mundijal.

- Sve tri reprezentacije u skupini mogu nam napraviti velike probleme, ali mislim da nema smisla previše razmišljati o protivnicima, to nam donosi samo brige. Svjesni smo da će na nama biti golem pritisak, ali mi smo spremni i uvjereni da možemo do zlata, rekao je Silva u intervjuu za Folha de Sao Paulo.

Upravo je Hrvatsku istaknuo kao glavnog konkurenta u skupini.

- Hrvatska ima jednu novu reprezentaciju, a njezini igrači igraju za jake europske klubove. Hrvatska nam je možda i najteži protivnik u skupini, ali vjerujem da smo jači i od njih.

Prvenstvo počinje 12. lipnja, a prvu utakmicu u Sao Paulo igraju Brazil i Hrvatska.

>>Kovač: Modrić nakon Lisabona dolazi u Osijek i igra protiv Malija

Komentara 2

KH
Khala
13:54 04.05.2014.

Tocno. Brazil je najjaci u skupini. Ali nek ne podcjenjuju malu Hrvatsku, jer kada ima svoj dan, ta mala Hrvatska moze pobijediti velike i najveće. Sretno Hrvatska! <3

L0
luena 01
20:23 04.05.2014.

Brazil je jaci ali ako nas izbornik bude lukaviji od Luiz Felip-a. Scloari onda nasa pobjeda nije nemoguca misija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije