Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi riskirati

Težak udarac za US Open, otkazala još jedna zvijezda

Simona Halep
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.08.2020.
u 19:49

- Uvijek sam govorila da mi je najvažnije zdravlje i zbog toga ostajem trenirati u Europi - napisala je Rumunjka

Druga tenisačica svijeta Rumunjka Simona Halep zbog straha od koronavirusa odustala je od nastupa na US Openu koji bi se trebao održati od 31. kolovoza do 13. rujna u New Yorku.

- Nakon što sam odmjerila sve uključene čimbenike i uz iznimne okolnosti u kojima živimo, odlučila sam da neću putovati u New York kako bi nastupila na US Openu - napisao je Halep na Twitteru.

- Uvijek sam govorila da mi je najvažnije zdravlje i zbog toga ostajem trenirati u Europi. Znam da su USTA i WTA neumorno radili na organizaciji turnira i želim svima uspješan turnir - dodala je bivša najbolja tenisačica svijeta.

Halep je tijekom karijere osvojila dva Grand Slama - Roland Garros (2018) i Wimbledon (2019), a njezin najveći uspjeh na US Openu je polufinale iz 2015.

Rumunjka je šesta tenisačica iz TOP 10 koja je otkazala nastup na US Openu nakon Ashleigh Barty (N.1), Eline Svitoline (N.5), Biance Andreescu (N.6) ), Kiki Bertens (N.7) i Belinde Benčić (N.8).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije