Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OI

Težak udarac za Hrvatsku: Mršić bez još dvije zvijezde u kvalifikacijama

Zadar: Finale HT Premijer lige, KK Zadar - KK Split
Marko Dimic/PIXSELL
08.06.2021.
u 08:34

Njihovi klubovi sučelit će se u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige što znači da će ili LA Clippersi ili Utah Jazz nastupiti u finalu Zapada koji kolidira s olimpijskim kvalifikacijama

Sada je i to posve izvjesno, nakon niza ozljeda (Šamanić, Bender, Simon) i otkaza (Prkačin), na predolimpijskom kvalifikacijskom turniru u Splitu hrvatski košarkaški izbornik Veljko Mršić bit će i bez nekoga između centra Ivice Zupca i šutera Bojana Bogdanovića.

Naime, njihovi klubovi sučelit će se u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige što znači da će ili LA Clippersi ili Utah Jazz nastupiti u finalu Zapada koji kolidira s olimpijskim kvalifikacijama.

Prvi su posao obavili “džezisti” eliminiravši Memphis (4-1) što je pak Clippersima protiv Dallasa pošlo za rukom tek nakon sedme utakmice (126:111) i to bez učinka Zupca (jedan asist u tri minute). Značilo je to ispadanje Luke Dončića koji je zabio 46 koševa, za svoju momčad nedovoljnih, i tako postao za kvalifikacije dostupan slovenskoj reprezentaciji s kojom će Hrvatska odigrati dvije prijateljske utakmice (16. i 18. lipnja). 

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:11 08.06.2021.

A da uvedemo onu jugoslovensku- prije 28. g. nema van?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije