Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak talenta: Zbogom, Dinamo!

Težak udarac Mamiću: Halilović se seli u Atletico (M)!

mamić
PIXSELL
09.08.2011.
u 21:09

Novi obrat u slučaj suspendiranoga Dinamova vunderkinda Alena Halilovića (rođ. 1996. godine).

Najnovije informacije govore kako iza odbijanja Mamićeve ponude stoji dogovor s madridskim Atleticom te da se cijela obitelj Halilović ove jeseni seli u Španjolsku!

Pokušali smo provjeriti kod tate Sejada, ali na mobitel se javila supruga Vanesa.

– Nas su ove godine selili već na šezdesetak adresa, a mi smo još tu, u Hrvatskoj. Trenutačno se odmaramo na Hvaru – kazala je gospođa Vanesa.

Ali, sinovi vam više nisu u Dinamu, ne znači li to da zajedno odlazite iz Zagreba?

– Ne znamo još, nismo još odlučili – zagonetno je dodala gospođa Halilović.

>>> Cijeli tekst pročitajte u Večernjem listu od srijede.

Ključne riječi

Komentara 41

DE
derin
21:24 09.08.2011.

Alene sretno, dobar klub za mlade, samo nam se vrati u reprezentaciju, ...

XY
xyxyxy
21:46 09.08.2011.

Kakva je ovo glupost? Protivnik sam svih Mamićevih agencija, ugovora, ucjena, ali nitko ne može reći da je ovdje dečko u pravu. Dakle, on je pristao biti u Dinamu znajući da su tu najbolji treneri u cijeloj Hrvatskoj što se tiče treniranja i razvoja mladih, i kad je od njega stvoren perspektivan igrač, on odluči otići? Pa gdje to ima? Svim tim mladim igračima, kad im paše da budu pod nadzorom najboljih stručnjaka, onda to i iskorištavaju, a kad dođe vrijeme da vrate klubu nešto uloženo, onda se oni sjete da bi oni ipak u drugi klub. Svašta. Pa nisu klubovi dobrotvorne ustanove koje treniraju igrače da bi onda ti isti igrači rekli da žele otići. Zašto nisu otišli odmah? Znao je dečko (njegov otac) da će Dinamo tražiti da ostane, to je normalno, i to mu nije smetalo kad je tek počeo s treninzima u Dinamu. Tad nije želio otići, a sad naglo želi. Zašto je Dinamo morao ulagati u dečka koji je bio samo jedan od mnogih da bi ga sad, već razvijenog i stvorenog, uzeo drugi klub za nula kuna?

LU
luanti
16:21 10.08.2011.

atletiko je poznat po stvaranju mladih igraća puna ih je evropa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije