Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR KAJBA
Povratak na članak

Novi skandal uzdrmao Kauboje: Bezobrazno su nas smijenili, nismo ovo zaslužili

- Više puta do sada, a više to neću činiti, spuštao sam glavu šuteći radi održavanja mira u reprezentaciji i gledao kako se pljuje na moj obraz, čast i poštenje. Uostalom, i na svu moju ljubav i emocije koje sam pokazao prema reprezentaciji - rekao je, između ostalog, Kajba

Komentari 27

IG
igor61
16:59 02.02.2021.

A zašto bi ti gospodine Kajba bio doživotno sa reprezentacijom?

VL
RO
roland
17:01 02.02.2021.

Nisu sporne emocije i znanje! Kad fizioterapeut fotografira ozljede igrača i objavljuje ih na Facebooku, Instangramu, onda može biti sretan da nije dobio kaznenu prijavu! Sjećam se da je Alen Halilović objavio fotografiju s fizioterapeutskog stola, misli da su mumu zdravstveni djelatnici u Barceloni mu stavili neku elektrostimulaciju na ozlijeđen mišić i on je to objavio na Facebooku. Hej! Poslije toga je bilo gotovo! Nema više! Dakle, svaki izbornik bira svoj tim, Hrvoje Horvat je izabrao i tu je kraj priče!

VL
RO
roland
17:12 02.02.2021.

Zato je to tako! Jer ne postoji struka i hijerarhija! Fizioterapeut ide nešto govoriti? Fizioterapeut je podređen liječniku? Liječnik izborniku! A izbornik bira i pomoćnike i liječnika i kondicijskog trenera i fizioterapeuta.

VL
CJ
coric.jozo
17:43 02.02.2021.

bravo Trener znaci nesto se mijenja .

VL
RO
roland
16:57 02.02.2021.

Kaj te taj tip javlja? Pa snimao je ozljede igrača, hematome, zdravstveni karton je dijelio na Instangramu?

VL
RO
roland
17:33 02.02.2021.

Polupani lončići! Svatko treba znati koja je njegova uloga u reprezentaciji. Na čelu liječničkog tima je liječnik! Tko je liječnik u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji? Ne znam i ne zanima me! Ispod liječnika je fizioterapeut. Tko je fizioterapeut u hrvatskoj rukometnojj reprezentaciji? Ni to ne bi trebali znati, ali sam skužio da je to Damir Kajba! Kako sam skužio! Pa tako da je taj fizioterapeut na Facebooku ili Instangramu objavljivao fotografije ozlijeđenih igrača! Hej, objavljivati nešto iz liječničke ordinacije, nešto što je liječnička tajna? To se ne radi i ne smije se raditi. Iz reprezentacije smije izići jedino ono što je službenoj tiskovnoj konferenciji. Ono što iziđe van na presici to smije biti objavljeno! Sve ostalo vodi u anarhiju, destrukciju, nered i proces koji nije upravljan! Koji je rezultat neupravljanog procesa! Može biti samo slučajan, a ovog je puta slučaj htio da ostvarimo ovakav rezultat! Da li je taj Kajba kriv za neuspjeh! Ma nije! Kriv je Lino jer ga nije sankcionirao i poslao doma! Da li Hrvoje Horvat ima obvezu bilo što obrazlagati Kajbi? Nema! Hvala- doviđenja! Možda Hrvoje Horvat misli da bi neka fizioterapeutkinja napravila bolji posao? Imaju li Danci, Šveđani i Norvežani lije, plavokose fizioterapeutkinje? Imaju! Mogu li naši probati s time! Mogu! Ove priče, ja ću sad vama reći, sve će javnost saznati tko u reprezentaciji sluša Cecu,...tko ne drži ruku na srcu...tko nije domoljubno odgojen, tko nije Rimokatolik.... to ne vodi ničemu!

VL
VO
Volimrukomet
17:33 02.02.2021.

Da imate karakter povukli bi se svi bez riječi. Ima više koji trebaju ići. Nadam se da će biti bolje mada sumnjam. Ovakvu katastrofu nisko dugo doziviti ali zašto ne kad se kaže ovaj turnir nije bitan. Pa mogli smo juniorsku voditi nek momci okuse slast Svjetskog prvenstva.

VL
Avatar smradmin
smradmin
19:24 02.02.2021.

Gospodin Horvat je preuzeo odgovornost za rukometnu nacionalnu vrstu. U okvir njege odgovornosti spada i slobodan izbor njegovog budućeg stručnog stožera. Sigurno da gospodin Kajba ima svoje zasluge. Nisam nigdje pročitao ili čuo da je gospodin Horvat ze zasluge doveo u pitanje. Gospodin Kajba jednostavno, za pretpostaviti je, ne spada u ljude s kojima novi izbornik u budućnosti želi raditi. To što je gospodin Kajba imao potrebu to odmah podijeliti s javnošću putem društvene mreže je njegov osoban problem. Ne problem gospodina Horvata. Nikada nigdje nije dolazilo do smijene odgovornih ljudi a da su svi dosadašnji ostali zadovoljni. Nije niti u ovom slučaju. Ovako sa strane gledajući stekao sam dojam da je gospodin Kajba potonuo u svojem prevelikom egu.

VL
RO
roland
20:06 02.02.2021.

Ne kužim? Tko je Kajba? Messi? Ronaldo? Jordan? Direktor Svemira? Pazi lika, dobio je otkaz, ali ON će sada raskrinkati tko je tko u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji? I tko je zaslužio nositi dres? Kao prvo, dužan je čuvati profesionalnu tajnu!! Dakle, ne smije ništa reći. Niti jedno jedinu riječ! Javnost ne treba drukere! Kao drugo, o sastavu stručnog stožera odlučuje izbornik, a to je Hrvoje Horvat! No to je greška Horvata! Horvat ga nije trebao niti zvati na telefon! Samo je treba poslati mail i nekoliko protokolarnih riječi zahvale! Kakvi kurci-palci, obrazloženja, dokazi i protudokazi! Fizioterapeut je, za one koji ne znaju, hijerarhijski najniže pozicioniran u stručnom stožeru. Niže od fizioterapeuta su samo oružar i pralja! I sad će, pazi genija, fizioterapeut govoriti za medije?

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
20:45 02.02.2021.

Kajba je bio obični sprdnik koji je svom poslu pristupao neodgovorno i dječački zaigrano. Naslokavao se i izigravao klauna

VL
RO
roland
22:51 03.02.2021.

Pao je Muamer Gadafi, svijet se mijenja...

VL
CL
Clays
17:26 04.02.2021.

A kužim, mali Cveba bi prvo trebao pitati fizioterapeuta što i kako dalje!

VL
MI
mirokrcmar
13:42 03.02.2021.

a ti bi vise volija da ti je dosa oni goluza...ali nece ici....sad masiraj linu, gopca, goluzu, solu, vujovica i jovica...

VL
UN
Undertaker
19:14 02.02.2021.

Sad isplivavaju ružne stvari na površinu i razumljiva je Linina reakcija. Očito nije mogao raditi po svom i morao je biti dio učmale sredine. Ali mi se čini da je glavni kolovođa i dalje u stolici i Cvebi neće biti lako. Imali dovoljno autoriteta da posloži stvari, nisam siguran.

VL
DA
damyr26
19:02 02.02.2021.

Bravo tablet trener je napravio krucijaln potez smijenio je fizioterapeuta, a za drugo nije sposoban, pored njega plakati ćemo za Linom. Posebno mi je ljigav njegov govor o znanju i iskustvu. I moja baba bi bila druga sa Nexeom kaoao i on, toliko o njegovom znanju iskustvu.

VL
RO
roland
17:38 02.02.2021.

Zašto ne bi imali jednu lijepu plavokosu fizioterapeutkinju? Ako imaju Danci, Švedi, Norvežani,...možemo i mi! Da Duvnjak od Gobca zatraži da Kajba ostane, Kajba bi i ostao! Kakav Hrvoje Horvat! On je potpuno nebitan u čitavoj priči!

VL
Avatar KiM
KiM
16:51 02.02.2021.

Potop, voda do usiju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.