Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Težak poraz rukometaša PPD Zagreba u Danskoj

PPD Zagreb - PSG
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.09.2019.
u 19:57

Sljedeću utakmicu PPD Zagreb će u Ligi prvaka igrati u subotu kada će u Zadru biti domaćin Barceloni

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 2. kola skupine A Lige prvaka pretrpjeli i drugi poraz, na gostovanju u Aalborgu izgubili su od istoimenog domaćina s 20-30 (11-13).

Zagreb je loše ušao u utakmicu i domaći su vrlo brzo stekli tri gola prednost (5-2, 6-3), no do kraja prvog poluvremena hrvatski je prvak ipak uspijevao držati rezultatski priključak pa se na odmor otišlo s vodstvom Aalborga od 13-11.

PPD Zagreb - PSG
1/4

Prvi pogodak u nastavku postigao je Horvat i smanjio na 13-12, ali onda je uslijedilo razdoblje od gotovo 15 minuta bez Zagrebova pogotka. Domaći su to iskoristili za seriju 9-0 kojom su riješili utakmicu.

Aalborg je u drugom poluvremenu pretrčao Zagreb, postigao čak 12 golova iz protunapada pa je njegova prednost narasla i na najvećih 12 razlike.

Matej Hrstić s pet i Filip Vistorop s četiri gola bili su najefikasniji kod Zagreba, dok je Sebastian Barthold postigao 12 pogodaka za Aalborg.

Sljedeću utakmicu PPD Zagreb će u Ligi prvaka igrati u subotu kada će u Zadru biti domaćin Barceloni.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikulan
20:49 22.09.2019.

Nažalost, teško će Zagreb učiniti nešto ove godine u Ligi prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije