Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15. kolo

Težak poraz Nike Kovača, Lille ostao ispred PSG-a na ljestvici francuske lige

Niko Kovač
Norbert Scanella/PIXSELL
16.12.2020.
u 23:51

Lille je zadržao vodstvo na ljestvici s pobjedom 2-0 kod Dijona. Domagoj Bradarić je ostao na klupi Lillea, koji vodi s 32 boda ispred PSG-a s 30 i Lyona s 29 bodova

Nogometaši Lillea i PSG-a zabilježili su pobjede u 15. kolu Francuske lige, dok su poraženi Marseille i Monaco

Lille je zadržao vodstvo na ljestvici s pobjedom 2-0 kod Dijona. Domagoj Bradarić je ostao na klupi Lillea, koji vodi s 32 boda ispred PSG-a s 30 i Lyona s 29 bodova.

PSG je teškom mukom u Parizu pobijedio Lorient s 2-0 i ostao drugi s bodom manje od Lillea. Parižani su do pobjede stigli tek u drugom dijelu i to kada su gosti postali s igračem manje - u 51. minuti Mbappe je zabio iz penala, a 12 minuta kasnije Kean je postavio konačnih 2-0. 

Marseille je izgubio kod Rennesa s 2-1, iako su poveli preko Gueyea (24), da bi isti igrač deset minuta kasnije zaradio crveni karton i odredio ishod utakmice. Domaći su napravili preokret preko Traorea i Honoua, te došli do pobjede, koja ih je odvela na šesto mjesto. Duje Ćaleta-Car nije nastupio za goste zbog suspenzije.

 

Monaco bivšega hrvatskoga izbornika Nike Kovača izgubio je 0-3 kod kuće protiv Lensa, dok je Lyon odigrao samo 2-2 doma protiv Bresta, ali se ipak probio na treće mjesto.    

Komentara 1

TA
Talleyard
09:19 17.12.2020.

Bagra nikada ne piše o pobjedama i uspjesima Nike Kovača na kojeg možemo biti ponosni u svakom pogledu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije