Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUČA SCENA

VIDEO Užasan pad Krune Simona, Efesov igrač hitno odvezen u bolnicu na snimanje!

06.02.2022.
u 21:09

Iako je nakon udarca sljepoočnicom i ramenom o parket bio u stanju ustati i premda je sve oko sebe uvjeravao da je dobro, Simon je upućen u obližnju bolnicu na CT snimanje glave

Samo 51 sekundu prije kraja već dobivene utakmice njegova Anadolu Efesa protiv Galatasaraja, (103:91), kod rezultata 103:87, težak pad doživio je hrvatski reprezentativac Krunoslav Simon koji je u tom susretu uknjižio 14 koševa, 9 skokova i dvije asistencije.

A jedan od najboljih igrača europskog prvaka u toj je akciji pokušao blokirati suparničkog igrača koji ga je isfintirao pa je Simon pao po njemu a potom i lupio sljepoočnicom i ramenom o parket.

Srećom, premda je izgledao mamurno, Simon je bio u stanju ustati ali je u svlačionicu otišao uz pomoć fizioterapeuta i s ledom na sljepoočnici. Dakako, iako je sve oko sebe uvjeravao da je dobro, nakon takve ozljede Kruno je upućen u bolnicu na CT snimanje glave.

Ovakve scene uznemirujuće su ne samo za članove igračeve obitelji, suigrače, prijetelje nego i za sve ljubitelje košarke pa tako i za fanove hrvatske reprezentacije koja je, barem još ovo ljeto, računala na usluge ovog istinskog španera kakvih je u današnjoj košarci sve manje.

Video uznemirujućeg pada hrvatskog košarkaša pogledajte OVDJE.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije