Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULI TRENING

Težak pad austrijske skijašice: Prebačena helikopterom u bolnicu

pixsell
20.01.2021.
u 15:13

Nesretna 24-godišnjakinja morala je helikopterom biti prebačena u bolnicu pa je službeni trening prekinut na 45 minuta

 Austrijska skijašica NIna Ortlieb doživjela je težak pad i ozlijedila desno koljeno na prvom treningu spusta u švocarskoj Crans Montani, gdje će se od petka do nedjelje najbolje svjetske alpinke boriti za bodove u Svjetskom kupu.

Nesretna 24-godišnjakinja morala je helikopterom biti prebačena u bolnicu pa je službeni trening prekinut na 45 minuta. Ortlieb je prošle godine u Crans Montani osvojila treće mjesto na spustu za Svjetski kup.

Najbolje vrijeme prvog treninga imala je vodeća spustašica svijeta Talijanka Sofia Goggia (1:29.83), druga je bila Švicarka Corinne Suter (+0.20), a treća još jedna talijanska skijašica Elena Curtoni (+0.35).

U petak (10 sati) je na rasporedu prvi od dva spusta koji će biti održani u Crans Montani. U subotu će (10 sati), spustašice ponovno u borbu za bodove, dok je u nedjelju (12 sati) na rasporedu superveleslalom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije