Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO
Povratak na članak

Teveza plaćaju 38 milijuna eura godišnje, a on ih je šokirao izjavom o svom fizičkom stanju!

- Moram biti sto posto spreman jer je Boca moj najdraži klub. Zaključio sam da to nisam i prihvatio ponudu iz Kine. Budimo realni, 38 milijuna se ne odbija - kazao je Tevez

Komentari 4

DU
Deleted user
11:45 15.01.2017.

Glùpi kinezi. 38 milja godišnje za ovog panja.

VL
KU
kupatilo
11:56 15.01.2017.

E tako se i Samir sprema vratit u Dinamo.Puko bi od muke kadse sjetim dasu pustili Andijasevica postenog decka a vratili bi pi..janca.Moj Dinamo zato nikad na zelenu granu i necudite se zbog revolta navijača jer donosite odluke koje nebi nijedan klub.Pojacavate konkurenciju pa kupujete bezrijedne igrace a mlade cim iko dao bilo kakvu ponudu odma prodajete.Tako necete nikad postat nesto a djeca se stvaraju vec kao navijači a vi vec ni u Zagrebu nemate navijače.Odkako znam za sebe oduvjek navijam za Dinamo al ovo vise nema smisla i u 55 godini zivota pocinjem se hladiti cak i od reprezentacije jer itamo su poceli igrati nekakvi igraci koji nisu ni za drugu hnl a kamoli repku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.