Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koštat će ga dugi jezik

Tevez u drugu ligu, a umjesto njega Van Persie?

\'Carlos Tevez, Manchester City. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
30.09.2011.
u 14:51

Manchester City mogao bi na mjesto Carlosa Teveza pozvati Nizozemca Van Persieja, prenose britanski mediji, a za Teveza se ozbiljno zanima sjevernoirski drugoligaški klub Limavady United.

Tevez u drugu ligu, a umjesto njega Van Persie?

Manchester City mogao bi na mjesto Carlosa Teveza pozvati Nizozemca Van Persieja, prenose britanski mediji, a za Teveza se ozbiljno zanima sjevernoirski drugoligaški klub Limavady United.

Nakon što je Tevez odbio ući u igru u susretu 2. kola skupine A Lige prvaka protiv Bayerna, Manchester ga je suspendirao na dva tjedna. Nakon utakmice menadžer kluba Roberto Mancini izjavio je da je u Cityju za Teveza "igra završena", a britanski mediji pišu kao klub sprema ponudu za Arsenalovog Robina Van Persieja.

Istodobno, Cityju je za problematičnog Teveza došla ponuda od drugoligaškog kluba Limavady United iz Sjeverne Irske. U službenom priopćenju drugoligaš "nudi pomoć" Cityju: spremni su uzeti Teveza u momčad, ali uz uvjet da mu City i dalje daje plaću u iznosu od oko 250.000 eura tjedno.

– Mi bismo bili savršeno spremni prihvatiti gospodina Teveza na posudbu do kraja ove sezone ili do eventualnog njegova transfera. Naš menadžer rado bi uvrstio gospodina Teveza u našu momčad. Naravno, naš klub nije u mogućnosti isplatiti gospodinu Tevezu njegovu plaću, ali sam siguran da možete spoznati koliko bi vam bilo korisno da gospodin Tevez bude u odgovarajućoj natjecateljskoj formi prije eventualne prodaje – napisao je u priopćenju David Brewster, potpredsjednik Limavady Uniteda.

Tevezu je zbog neposluha pala cijena, pa bi mogao pristati i na transfer za oko 23 milijuna eura, a za njega se, osim Limavadyja, zanimaju i Paris Saint-Germain, Juventus i Inter, piše Daily Mirror.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:10 30.09.2011.

Pošto svi pratite sport a i mnogi od vas se klade, ovdje možete naći kvalitetne parove i odlično zaraditi. Info na mailu i blogu. nesiguran1x2 . bloger . hr (Uvijek napišem odvojeno link jer mi ne želi primiti komentar). Mail: maneken1x2 @ gmail . com ...22 000 kn zarade, 96/161 dobivenih oklada što daje postotak 60,42, prosječna kvota po listiću 2,47 uz prosječan ulog od 342,77 kn po listiću. 8 mjeseci truda i zalaganja. MOŽE SE BORITI S KLADIONICOM!!!g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije