Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale suigraču

Terry u suzama: Lampard, volim te! Ti si najveći igrač u povijesti Chelseaja

John Terry
Foto: PA/Pixsell
1/4
03.02.2017.
u 08:32

- Ponosan sam što mi je on prijatelj. Želim mu svu sreću u budućnosti, a čime god se bude bavio, vjerujem da će biti iznimno uspješan.

Legendarni kapetan londonskog Chelseaja Frank Lampard jučer je objavio kako završava nogometnu karijeru. 

"Nakon 21 godinu nevjerojatne karijere, odlučio sam da je sada dobar trenutak prekinuti karijeru", napisao je Frank Lampard na svom Facebooku.

Nakon njegove objave koja se brzo proširila svijetom nogometa, na njegov račun počele su stizati brojne pohvale, svi su se još jednom naklonili velikom igraču. Među njima je i bivši kapetan John Terry.

- Lampard je najveći igrač u povijesti Chelseaja. Nikad neću zaboraviti sjajne uspomene koje imam s njim, nikad neću zaboraviti osvajanje trofeja iz sezonu u sezonu. Bilo mi je zadovoljstvo i velika čast zaigrati s njim. On je pravi gospodin, vođa na terenu i izvan njega, poručio je Terry pa dodao:

- Ponosan sam što mi je on prijatelj. Želim mu svu sreću u budućnosti, a čime god se bude bavio, vjerujem da će biti iznimno uspješan. Lampard, volim te!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije