Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS BECKER

Teniski velikan pušten iz britanskog zatvora, slijedi mu deportacija

Boris Becker pušten iz zatvora te ?e biti deportiran iz Velike Britanije
Foto: Kirsty O'Connor/PRESS ASSOCIATIO
1/3
15.12.2022.
u 14:05

Prethodno je osuđen je zbog porezne prijevare u svojoj rodnoj Njemačkoj 2002. godine, ali tada je dobio samo uvjetnu kaznu.

Slavni njemački tenisač Boris Becker (55), koji je u travnju u Londonu osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog skrivanja tisuća funti nakon što je proglasio bankrot, pušten je na slobodu u četvrtak te se očekuje kako će biti deportiran iz Velike Britanije. Becker, koji je tijekom igračke karijere osvojio šest "grand slam" naslova, od toga tri Wimbledona, osuđen je zbog porezne prijevare i u svojoj rodnoj Njemačkoj 2002. godine, ali tada je dobio samo uvjetnu kaznu.

>> Roger Federer objavio kraj karijere

- Svaki strani državljanin koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog kriminala trebao bi biti deportiran u najkraćem roku - objavilo je britansko ministarstvo unutarnjih poslova.

Tijekom postupka Becker je nijekao sve optužbe protiv sebe navodeći kako je surađivao sa stečajnim upraviteljima te se oslanjao na svoje savjetnike. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije