Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalistica Australian Opena

Tenisačica se nije željela suočiti s osumnjičenikom: Sve je bilo puno krvi

Petra Kvitova
Foto: Reuters/Pixsell
06.02.2019.
u 09:33

Napadaču je ponudila novac, a on je uzeo 10.000 čeških kruna (390 eura)

Češka tenisačica Petra Kvitova napadnuta je nožem 20. prosinca 2016. u svojoj kući u Prostějovu. Petra je zbog posjekotine na ruci pauzirala pet mjeseci. Za napad je osumnjičen 33-godišnji Radim Zondra kojem se sudi u Brnu.

Tenisačica je svjedočila video linkom iz posebne prostorije kako bi izbjegla suočavanje s osumnjičenikom. Petra je u svom iskazu kazala kako mu je otvorila vrata misleći da je službenik dopinške kontrole.

Petra Kvitova
1/6

No on je rekao da provjerava ispravnost bojlera te ga je pustila u kuću. Napad se dogodio u kupaonici kada je u jednom trenutku osjetila nož pod vratom. Tada je zgrabila nož, a oštrica je ozlijedila njezinu lijevu luku. Srušila se na pod.

- Počela sam vriskati, a krvi je bilo posvuda - rekla je Petra Kvitova.

Napadaču je ponudila novac, a on je uzeo 10.000 čeških kruna (390 eura). Bude li osuđen Radim Zondra mogao bi dobiti 12 godina zatvora, a trenutačno služi kaznu za drugi zločin.

Petra Kvitova je nedavno u Melbourneu igrala svoj prvi Grand Slam finale od Wimbledona 2014. godine. Češka tenisačica izgubila je u finalu Australian Opena od Japanke Naomi Osake sa 7:6(2), 5:7, 6:4.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije